Помоћ

Ова помоћ намењена је посетиоцима интерент презентације Агенције за лекове и медицинска средства Србије (АЛИМС).

Главна навигациoна поља наше интерент презентације постављена су с леве стране сваке странице. Једним кликом миша на било које од њих доћи ћете на одговарајућу страницу презентације.

У оквиру главних навигационих поља налазе се и поља за навигацију која воде на подстраницу сваке странице. Један клик миша на било коју од њих довешће Вас до одговарајуће подстранице.

Уколико желите да претражите презентацију, унесите једну или више речи у поље за претраживање и притисните ENTER, или дугме «претражи», након чега ћете бити прослеђени на страницу са резултатима претраге.

Најновије вести као и новости из АЛИМС-а, у скраћеној форми, објављена су на свакој страници интерент презентације у десној навигацији. Једним кликом миша на линк «детаљније» добићете текст у целини.

У заглављу странице, с десне стране, налазе се опције:
мапа, и-мејл, штампа и контакт.
Користећи опцију – мапа – можете да лоцирате били коју страницу презентације.
Да пошаљете било коју страницу, било коме, изаберите опцију – и-мејл – где ћете бити упитани за име и адресу електронске поште дате особе након чега ће електронска пошта са адресом странице бити прослеђена.
Уколико желите да одштампате било коју страницу, изаберите опцију – штампа – и на тај начин ћете добити страницу без сувишних графичких детаља елемената странице, коју онда можете да одштампате коришћењем функције штампања у Вашем Интернет претраживачу.
Опција – контакт – одвешће Вас на страницу Контакт где ђете добити податак о контакт особама АЛИМС-а.

Можете да мењате језик (енглески или српски) или да мењате писмо притиском на одговарајућу опцију из заглавља које се налази изнад главних навигационих поља.

У циљу што успешније пословне сарадње, а које се односе на Ваше мишљење о квалитету наших услуга или о неком актуелном проблему повремено ћемо постављати мини анкете. Анкете су увек анонимне и надамо се искреним одговорима на постављена питања. Зависно од нивоа на ком се спроводе истраживања, резултати ће бити мање или више видљиви за јавност.

Ако вам је потребна додатна помоћ, или желите да нам се обратите с неким конкретним питањем, контактирајте нас путем електронске поште на адресу: k_servis@alims.gov.rs.

Сва Ваша постављена питања биће објављена на страници коју можете активирати путем опције која се налази у доњем десном делу сваке странице интернет презентације.