Агенција за лекове и медицинска средства Србије (АЛИМС) са поносом најављује свој традционални симпозијум, који је 2024 у знаку обелажавања 20. година постојања АЛИМС.

И овог пута, симпозијум ће бити одржан на планини Копаоник, у конгресном центру хотела Горски, у периоду 24-26. октобра 2024. године.

Симпозијум се пажљиво припрема у сарадњи са ко-организаторима, Привредном комором Србије, Удружењем иновативних произвођача лекова- ИНОВИА, и Удружењем иностраних генеричких произвођача лекова- ГЕНЕЗИС и ускоро ћемо моћи да поделимо и прелиминарни програм. Оно што је извесно је да ће ове године симпозијум наставити изразито интернационални карактер са још већим могућностима интеракције и сарадње са еминентним представницима страних тела и организације из региона, Европе и целог света, а да ће имати и посебан јубиларни тон и свечани аспект прославе две деценије постојања и успешног рада АЛИМС са свим партнерима које очекујемо на Копаонику у октобру.

Фокус је наравно да темама од посебног интереса за досадашње учеснике симпозијума, различитих и актуелних области регулативе лекова и медицинских средстава уз осврт на прошла достигнућа АЛИМС али много више на позитивне перспективе будучности.

Детаље око начина пријаве, котизација и програма ћемо објавити у најскоријем периоду на званичним страницама АЛИМС и симпозијума www.simpozijum-alims.rs

Сачувајте датум и видимо се на Копаонику!