Почев од данас, сви заинтересовани учесници 17. традиционалног симпозијума АЛИМС могу да се пријаве за учешће преко званичног сајта симпозијума http://www.simpozijum-alims.rs

Симпозијум се овог пута, после вишегодишње паузе због пандемије COVID-19 враћа у великом стилу у формат са пуним присуством учесника и предавача. У том духу, имамо и нову, атрактивну локацију у хотелу Горски на Копаонику, која ће верујемо задовољити захтеве како у погледу природног окружења једне од најлепших планина Србије, тако и у виду конференцијског простора и свих пратећих хотелских садржаја који доликују овако престижном скупу.

Ипак, као и претходних година, наш највећи фокус је увек на програму, и верујемо да смо овом приликом успели да саставимо најамбициознију лепезу тема икада. Радећи са ко-организаторима, Привредном комором Србије, Удружењем иновативних произвођача лекова – ИНОВИА и Удружењем иностраних генетичких произвођача лекова – ГЕНЕЗИС, успели смо да конципирамо изузетно широк дијапазон актуелних и врло корисних области о којима ће говорити како експерти АЛИМС али и најеминентнији инострани и домаћи предавачи.

Такође по први пут, све главне стручне организационе целине АЛИМС су заступљене у програму и представиће свој рад из угла који је најзанимљивији за потенцијалне учеснике.

Коначно, имамо после више година чак двоструке паралелне сесије, као и подељене котизације о чему се такође можете детаљније информисати на званичном сајту симпозијума.

О самом програму се можете сазнати више на сајту симпозијума а иако остављамо могућност измене, пре свега наглашавамо да ћемо у наредном периоду радити на попуњавању садржаја конкретним називима предавања а посебно предавача, о чему ћете бити благовремено обавештени.

Ипак, уверени смо да имате више него довољно информација већ сада да се одлучите да управо овога пута ваша компанија учествује у највећој могућој мери, јер се есенцијална сазнања која стичете на АЛИМС симпозијуму не могу стећи нигде другде на овако свеобухватан и користан начин.