Агенција за лекове и медицинска средства Србије (АЛИМС) са поносом најављује свој традиционални симпозијум, 17. по реду, који се поново враћа у формат пуног физичког присуства учесника.

Ове године, симпозијум ће бити одржан на планини Копаоник, у конгресном центру хотела Горски, у периоду 21-22. октобра 2022 године.

Симпозијум се пажљиво припрема у сарадњи са ко-организаторима, Привредном комором Србије, Удружењем иновативних произвођача лекова – ИНОВИА и Удружењем иностраних генеричких произвођача лекова – ГЕНЕЗИС и ускоро ћемо моћи да поделимо и прелиминарни програм. Оно што је извесно је да ће ове године симпозијум наставити изразито интернационални карактер са још већим могућностима интеракције и сарадње са еминентним представницима страних тела и организација из региона, Европе и Сједињених америчких држава.

Фокус је наравно на темама од посебног интереса за досадашње учеснике симпозијума, различитих и актуелних области регулативе лекова и медицинских средстава као и на адаптације на нову нормалност пословања у и даље пандемијским условима.

Детаље око начина пријаве, котизација, радионица и програма ћемо објавити у најскоријем периоду на званичним страницама АЛИМС и симпозијума.