Агенција за лекове и медицинска средства Србије (АЛИМС), заједно са Групацијом домаћих произвођача лекова у оквиру Привредне комора Србије, Удружењем иновативних произвођача лекова – ИНОВИА и Удружењем иностраних генеричких произвођача лекова – ГЕНЕЗИС, организује свој 12. традиционални годишњи симпозијум са међународним учешћем.

Симпозијум ће бити одржан у периоду 28-29. октобра 2016. године у Хотелу Шумарице у Крагујевцу.

Овај симпозијум ће, као и претходних година, покрити актуелне теме из области у којима АЛИМС има надлежности, како би се изашло у сусрет учесницима у погледу одговора на најчешћа питања која се постављају у свакодневном раду у регулативи фармацеутских производа. Такође, циљ скупа је да се омогући отворени дијалог представника регулаторних органа и фармацеутске индустрије, и дају смернице и закључци о даљем стратешком развоју у регулисању области лекова и медицинских средстава у Србији, али и са међународног аспекта, како у региону па и Европи и свету.

Сви детаљи, укључујући начин пријављивања, котизације, програм и друго ће бити благовремено оглашени на интернет страници АЛИМС и другим местима.