Pomoć

Ova pomoć namenjena je posetiocima interent prezentacije Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS).

Glavna navigaciona polja naše interent prezentacije postavljena su s leve strane svake stranice. Jednim klikom miša na bilo koje od njih doći ćete na odgovarajuću stranicu prezentacije.

U okviru glavnih navigacionih polja nalaze se i polja za navigaciju koja vode na podstranicu svake stranice. Jedan klik miša na bilo koju od njih dovešće Vas do odgovarajuće podstranice.

Ukoliko želite da pretražite prezentaciju, unesite jednu ili više reči u polje za pretraživanje i pritisnite ENTER, ili dugme «pretraži», nakon čega ćete biti prosleđeni na stranicu sa rezultatima pretrage.

Najnovije vesti kao i novosti iz ALIMS-a, u skraćenoj formi, objavljena su na svakoj stranici interent prezentacije u desnoj navigaciji. Jednim klikom miša na link «detaljnije» dobićete tekst u celini.

U zaglavlju stranice, s desne strane, nalaze se opcije:
mapa, i-mejl, štampa i kontakt.
Koristeći opciju – mapa – možete da locirate bili koju stranicu prezentacije.
Da pošaljete bilo koju stranicu, bilo kome, izaberite opciju – i-mejl – gde ćete biti upitani za ime i adresu elektronske pošte date osobe nakon čega će elektronska pošta sa adresom stranice biti prosleđena.
Ukoliko želite da odštampate bilo koju stranicu, izaberite opciju – štampa – i na taj način ćete dobiti stranicu bez suvišnih grafičkih detalja elemenata stranice, koju onda možete da odštampate korišćenjem funkcije štampanja u Vašem Internet pretraživaču.
Opcija – kontakt – odvešće Vas na stranicu Kontakt gde đete dobiti podatak o kontakt osobama ALIMS-a.

Možete da menjate jezik (engleski ili srpski) ili da menjate pismo pritiskom na odgovarajuću opciju iz zaglavlja koje se nalazi iznad glavnih navigacionih polja.

U cilju što uspešnije poslovne saradnje, a koje se odnose na Vaše mišljenje o kvalitetu naših usluga ili o nekom aktuelnom problemu povremeno ćemo postavljati mini ankete. Ankete su uvek anonimne i nadamo se iskrenim odgovorima na postavljena pitanja. Zavisno od nivoa na kom se sprovode istraživanja, rezultati će biti manje ili više vidljivi za javnost.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, ili želite da nam se obratite s nekim konkretnim pitanjem, kontaktirajte nas putem elektronske pošte na adresu: k_servis@alims.gov.rs.

Sva Vaša postavljena pitanja biće objavljena na stranici koju možete aktivirati putem opcije koja se nalazi u donjem desnom delu svake stranice internet prezentacije.