Najava radionica i dešavanja

Vebinar edukacija „Osnovi farmakovigilance za nosioce dozvole za lek“

14. oktobar 2021.

Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije u saradnji sa Privrednom komorom Srbije organizuje onlajn edukaciju „Osnovi farmakovigilance za nosioce dozvole za lek“. Edukacija se održava 14.10.2021. godine i namenjena je odgovornim licima za farmakovigilancu i njihovim zamenicima.
Agenda je dostupna OVDE .

Prijavu za učešće na vebinaru možete izvršite preko internet strana Privrede komore Srbije putem linka PRIJAVA .

16. Simpozijuma ALIMS – NOVI TERMIN ODRŽAVANJA

Sa ponosom najavljujemo da će se 16. tradicionalni ALIMS simpozijum održati 26-27. novembra 2021. godine u onlajn formatu, sa emitovanjem programa iz Hotela Mona u Beogradu.

Odlaganje 16. Simpozijuma ALIMS

Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije – ALIMS, u saradnji sa koorganizatorima skupa, Privrednom komorom Srbije, Udruženjem inovativnih proizvođača lekova – INOVIA i Udruženjem inostranih proizvođača generičkih lekova i nosioca dozvola za stavljanje inostranih generičkih lekova u promet – Genezis, zvanično objavljuje da se 16. tradicionalni međunarodni ALIMS simpozijum, planiran u obliku vebinara za 09-10. decembar 2020. godine – odlaže.

Naime, imajući u vidu izuzetno odgovoran zadatak pred ALIMS-om, u pogledu izdavanja dozvola za stavljanje u promet vakcina koje se koriste u prevenciji COVID-19 bolesti, odnosno stručne i analitičke procene radi potvrde njihovog kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti, a sve u interesu zaštite zdravlja građana Republike Srbije, odlučeno je od strane svih organizatora skupa da se uvaže ovi prioriteti za ALIMS i simpozijum pomeri za period mart/april 2021.
Svi učesnici će biti blagovremeno obavešteni o tačnom novom datumu, kao i konačnom sadržaju programa, za koji ćemo se maksimalno potruditi da bude istog nivoa i aktuelnosti kao onaj koji smo isplanirali sada, sa svim, već potvrđenim eminentnim predavačima i panelistima iz Srbije i cele Evrope.