Novi portal za tehničku podršku – ePortal Podrška

Poštovani klijenti Agencije,
Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije poslednjih par godina sprovodi digitalnu transformaciju svojih poslovnih procesa za lekove i medicinska sredstva.
Informatičko rešenje se odnosi na korišćenje ePortal-a i omogućava podnošenje zahteva i dokumentacije u elektronskom obliku od strane klijenata i rešavanje istih od strane internih korisnika sistema ALIMSa.
Ukoliko imate tehničkih poteškoća u radu na ePortalu za lek i/ili medicinsko sredstvo ili Vam je neophodna konsultacija ili imate pitanje ili sugestiju u vezi korišćenja ePortala potrebno je da podnesete zahtev za tehničku podršku preko svog korisničkog naloga na ePortal Podrška koristeći link: https://podrska.alims.gov.rs

Kontakt osoba za korisničku podršku u radu sa ePortalom je Jasmina Marković, koju možete kontaktirati u periodu od 13h do 15h na broj telefona 066/888-5485. Uputstvo za rad preuzmite ovde .

Na taj način imaćemo i Vi i mi sledljivost problema i rešavanje istog. Svaka dalja direktna komunikacija i obraćanje i-mejlom konsultantima ALIMS-a firmi International Certifikcation Gorup, kao i slanje i-mejlova zaposlenima ALIMS-a neće imati prioritet u rešavanju, odnosno eventualni problemi u radu koje imate se neće razmatrati.
Jedini pravi put je preko opcije Tehnička podrška na ePortalu Podrška.