Prvo obaveštenje za 14. međunarodni godišnji simpozijum ALIMS

Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS), u saradnji sa ko-organizatorima, Privrednom komorom Srbije, Udruženjem inovativnih proizvođača lekova – INOVIA i Udruženjem inostranih generičkih proizvođača lekova – GENEZIS, najavljuje 14. tradicionalni međunarodni godišnji simpozijum ALIMS sa međunarodnim pod naslovom “Od vizije do prakse u regulativi lekova i medicinskih sredstava za humanu i veterinarsku primenu”.

Teme simpozijuma će obuhvatiti oblasti međunarodne saradnje i koordinacije agencija za lekove, regulatorne aspekte u oblasti lekova za humanu i veterinarsku primenu, nove legislative u oblasti medicinskih sredstava, a biće dodatno obogaćen radionicama iz oblasti sledećih oblasti:

  • varijacije humanih lekova
  • klinička ispitivanja lekova za humanu primenu
  • vigilanca medicinskih sredstava
  • veterinarskih lekova

Prilikom prijave, neophodno je odabrati jednu od radionica (broj mesta je ograničen).

Simpozijum će biti održan u periodu 5-6. oktobra 2018. godine u Hotelu Šumarice u Kragujevcu.
Cena kotizacije je 35.000 RSD i uključuje učešće na skupu, materijal, knjigu Nacionalni registar lekova za 2018. godinu, kafe pauze i obroke za vreme trajanja simpozijuma i svečanu večeru 5. oktobra.

Prijave se već sada mogu obaviti preko zvaničnog sajta simpozijuma http://www.simpozijum-alims.rs/, dok se sve dodatne informacije mogu dobiti sa strane tehničkog organizatora simpozijima – turističke agencije Oktopod travel na telefon +381 (11) 28 33 063.

Detaljni program sa temama će biti objavljen blagovremeno.