Interaktivna radionica „eZahtev“

Dana 06.06.2017.godine u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije održana je jednodnevna interaktivna radionica pod nazivom „eZahtev“ u okviru projekta “ePodnošenje zahteva klijenta” . Radionica je održana za kompanije koje su članovi udruženja proizvođača za inovativne lekove „INOVIA“.
Ovim putem se zahvaljujemo Uduženju „INOVIA“ na interesovanju i podršci za realizaciju ovog važnog projekta, kako za Agenciju, tako i za farmaceutsku industriju naše zemlje.
Radionici su prisustvovala odgovorna lica za podnošenje zahteva i dokumentacije ispred svoje kompanije.
Osnovni cilj održavanja radionice je bio da se interaktivnim radom približi učesnicima projekat „ePodnošenje zahteva“ i da se učesnici edukuju u cilju samostalnog podnošenja eZahteva na portalu eUprave.

Projekat “ePodnošenje zahteva klijenata” kao jedan segment razvoja elektronskog poslovanja Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije omogućava veću efikasnost u poslovanju sa klijentima, kao i bržu i bolju dostupnost novih lekova i medicinskih sredstava pacijentima i zdravstvenim profesionalcima u RS. Osnovni cilj projekta je integracija eZdravstva, eUprave i eFarmacije, čime će konkretne olakšice farmaceutskoj industriji kroz smanjenje direktnih troškova, ali i uštedu vremena i ostalih resursa, ali ne samo farmaceutskoj industriji već i Agenciji, a samim tim i državi RS.

Objavljeno u kategoriji: Vesti