VAŽNO OBAVEŠTENjE – Radionica “Praktični aspekti revizije i odobravanja Sažetaka karakteristika leka, Uputstava za lek i Tekstova spoljašnjeg i unutrašnjeg pakovanja u svrhu izdavanja nove dozvole za lek/obnove dozvole za lek”

Obaveštavamo Vas da, zbog velikog broja primljenih prijava, koje su stigle u toku današnjeg dana, a imajući u vidu ograničen broj učesnika koji je predviđen, VIŠE NE PRIMAMO PRIJAVE za radionicu koja će biti održana u petak, 25.09.2015. godine sa početkom u 12 časova.

Prijave će biti obrađene hronološki prema vremenu prispeća i svim zainteresovanima koji su se prijavili za učešće pre popunjavanja predviđenog kapaciteta biće potvrđeno putem mejla da su na spisku za radionicu, planiranu za 25.09.2015. godine. Ostali zainteresovani učesnici koji budu obavešteni da nisu na spisku za radionicu, biće stavljeni na spisak učesnika za prvu narednu radionicu, takođe do popunjavanja predviđenog kapaciteta, koja je planirana u toku oktobra 2015. godine i biće naknadno obavešteni o tačnom datumu i terminu održavanja.