• Посета делегације из Републике Кореје АЛИМС-у
  22.04.2015.

  У уторак, 21.04.2015. године, Агенцију за лекове и медицинска средства Србије – АЛИМС је посетила велика делегација привредника и представника власти Јужне Кореје. Руководиоци 11 компанија из Gangwon провинције који се баве медицинским средствима су били праћени представницима Амбасаде Републике Кореје у Републици Србији, првим секретаром Jеаларк Парком и Небојшом Попадићем, политичким и економским и консултантом, и представницима Korea Business Centra из Загреба. Гости из Кореје су имали прилику да се кроз презентацију и дискусију упознају са регулаторним оквиром у области медицинских средстава у Републици Србији, као и да сазнају које су могућности и услови како би стране компаније пласирале своје производе у нашој земљи, извршиле донацију, или отвориле производни погон овде.

  Делегација Кореје

  Делегација Кореје

  Чланови делегације и представници амбасаде су били задовољни одговорима које су добили, а ова посета представља још једну потврду спремности АЛИМС-а да развија односе са иностраним партнерима, а све у циљу обезбеђивања доступности квалитетне, ефикасне и безбедне дијагностике и терапије пацијентима у Србији.

 • Национални регистар лекова – НРЛ 2015
  17.04.2015.

  У оквиру делатности Агенције за лекове и медицинска средства Србије, један од значајних задатака се односи на обезбеђење информација здравственим професионалцима о регистрованим лековима у облику прикладног стручног водича.

  Преглед Националног регистра лекова – НРЛ 2015, у електронској форми, постављен је у функционалној области О Агенцији/Публикације

Прикажи још вести

Поштовани, молимо Вас да попуните мини анкету и на тај начин помогнете нам у даљем развоју интернет презентације Агенције за лекове и медицинска средства.

 Како оцењујете нови изглед сајта:
   Веома ми се свиђа
   Свиђа ми се
   Немам став
   Не свиђа ми се
   
 Како оцењујете функционалност новог сајта:
   Веома ми се свиђа
   Свиђа ми се
   Немам став
   Не свиђа ми се
   
 Молимо Вас, унесите Ваш коментар: